De gemeenteraad nodigt u uit voor een ontmoeting

De begroting komt eraan

Elk jaar stelt de gemeente een begroting op voor het komende jaar. De begroting gaat niet alleen over geld, maar ook over de plannen van de gemeente voor het komende jaar

Wat vindt u van de plannen voor 2020?

Voordat de gemeenteraadsleden op 7 november over de begroting beslissen, willen zij graag op donderdag 10 oktober horen wat organisaties en inwoners van de plannen vinden. U kunt deze avond uw gedachten en ideeën aan de raadsleden meegeven.

Ontmoeting met thema 'De jeugd heeft de toekomst'

De gemeenteraadsleden komen ook graag in contact met Ridderkerkse organisaties.

Rondom het thema ‘De jeugd heeft de toekomst’ heeft de gemeenteraad organisaties en personen uitgenodigd die op een of andere wijze bezig zijn met (Ridderkerkse) jongeren. In de hal van het gemeentehuis komt u in de vorm van een markt met hen in contact.

Deelnemers

Maak tijdens de Ontmoeting rond de begroting kennis met:  CJG Rijnmond, Gemini college, Stichting Open Limonade, de Scouting, SV Slikkerveer, Stichting Facet, Stichting Kinderopvang Ridderkerk, Maximacollege, St. Chris Voorkom!, Jongerenraad Ridderkerk, De Jonge Krijger BV, St. Building arts, De Bibliotheek AanZet, Stichting Het Zonnekind, Gemeente Ridderkerk – Leerplicht, Gemeente Ridderkerk – Afdeling Financiën.

Waar en wanneer

De Ontmoeting is op dinsdag 10 oktober 2019, van 20.00 tot 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

Iedereen is welkom.

Begroting 2020

De ontwerpbegroting 2020 (Deze link opent in een nieuw venster) is vanaf vrijdag 13 september digitaal te vinden bij de vergaderstukken van de Vergadering van de gemeenteraad van 7 november 2019(Deze link opent in een nieuw venster) (www.ridderkerk.nl/vergaderstukken).

Informatie

Voor meer informatie over de ontmoeting rond de begroting kunt u terecht bij de Maarten Slingerland (m.slingerland@ridderkerk.nl of 0180 - 451 720)

• 07 oktober 2019

Kies een periode